Novogradnja - stanovi Zenica

PRETPRODAJA

+387 (0) 61 188 149

U ponudi imamo garsonjere, jednosobne i dvosobne stanove od 25,5m2 do 85m2. Za više informacija pozovite +387 (0) 61 188 149.
 
Poslovni prostor - Parking prostor - Ostave
U prizemlju objekta Residence nalazi se poslovni prostor idealan i predviđen za Maksimarket sa kompletnim pratećim sadržajima. Površina prodajnog prostora iznosi 653,68 m2 sa tri ulaza: glavnim, sporednim i ekonomskim. Ukupna površina prostora je 1023,33m2.
U suterenu objekta Residence nalazi se i 36 parking prostora i 25 ostava koje se prodaju odvojeno.
Poslovni prostor
Parking prostor
Ostave
Zašto Residence?

Residence se nalazi u naselju Crkvice u Zenici.

U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaju za vođenje ugodnog i mirnog života u što spada prostor za rekreaciju, sport, dječija igrališta, škola, šetnica, bazeni, dnevno snabdijevanje i sl.

Objekat je projektovan prema potrebama tržišta, tako da se stambeni prostor sastoji od stanova različitih kvadratura, sa dobrim odnosom kvadrature i iskorištenosti prostora. U suterenu se nalaze prostori namijenjeni za parkiranje osobnih vozila i stanarske ostave.

Svi stanovi imaju terase ili lođe, velike staklene otvore i adekvatno iskorištenu orjentaciju te se svrstavaju pod energetski efikasne.

Rezervacija stana
Svaki potencijalni kupac stana može izvršiti rezervaciju nekretnine uplatom 30% vrijednosti stana a ostatak sredstava završetkom gradnje objekta odnosno prije useljenju. Investitori ne vrše finansiranje potencijalnih kupaca, kreditiranje se vrši isključivo preko banke.
Za više informacija pozovite +387 (0) 61 188 149.

Fasadni zidovi su blok opeka debljine 20 centimetara, termička izolacija od 15 cm, garantuje svrstavanje objekta u visoki energetski razred.

Kvalitetna PVC stolarija sa višekomornim sistemom profila, sa troslojnim IZO staklom 4 + 16 + 4 punjeni argonom.

Sistem grijanja je povezan sa centralnim gradskim grijanjem, sa radijatorskim sistemom u svim prostorijama, pločastim i Al radijatorima, sa termostatskim ventilima na radijatorima i radijatorima u kupatilu. Svaki stan će posjedovati kalorimetar.

Podovi stambenih jedinica rade se kao plivajući, sa slojem etafona, EPS pločama i cementnim estrihom. Završna obloga je lamelirani parket tipa „Tarkett“ i prvoklasna keramika.

Vrhunska sigurnost, potpuna prilagodljovost objektu, obostrani čelični lim i ukrasna ploča, sigurnosna brava sa kodiranim cilindrom, inoxna maska i šteke neke su od glavnih karakteristika naših protuprovalnih vrata.

Hidraulični lift renomiranog svjetskog proizvođača "Schindler". Korištenje lifta je prilagođeno osobama sa poteškoćama u kretanju.

Ravni krov sa najsavremenijim sistemom odovodnje tipa "Pluvija" švicarskog proizvođača "Geberit" sa termoizolacijom XPS ploča "Fibran" 20cm.

Svaki stan ima zasebne mjerne insturmente za potrošnju struje, vode, grijanja itd

Ulaz u garažu obezbijeđen je preko ulazne rampe i sigurnosnih vrata sa 36 parking mjesta koji su dostupni potencijalnim kupcima. Iz garaže se može pristupiti stepeništu i liftu iz kojeg se ide na određeni sprat.